Navigatie
  • Shop
  • Reisloket

Inloggen | Aanmelden

WaarBenJij.nu

Maak gratis jouw reisdagboek aan! Gratis aanmelden

Maak gratis jouw reisdagboek aan!

watch introductie videotjes

inekefeddema

Nu in:

Was in:

Blijf op de hoogte

• Meld je aan voor de mailinglijst
  • RSS-feed
  • Bel Ineke via Hallo Buitenland.nl

Recente reisverslagen

• 01-06-2015 Kurhula lodge (4)
  • 29-05-2015 Mijn eerste ... (1)

Statistieken

Dit dagboek is 744 keer bekeken

Voorbereid op reis? check reisloket

prev next
365 Vaccineren

Reisverslag Mijn eerste reisverslag

Toon op kaart

29 mei 2015 | Door: Ineke

Aantal keer bekeken 155   Aantal reacties 1   Harlingen, Nederland
a A

Mijn eerste reisverslag

Lekker uitgeslapen......wat is dat heerlijk relaxed, koffers al bijna gepakt....we hoeven niet zoveel meer te doen. Gewoon lekker de tijd vandaag. Vanmiddag brengen Ron en Gwenn ons naar Schiphol. Om half 7 vliegen we met Lufthansa, eerst een overstap in Frankfurt. Tussentijd anderhalf uur. En dan door naar Johannesburg waar we 's ochtends om half 9 aankomen. Dan is het een kwestie van de auto ophalen en gaan!!! richting het Kruger Park waar we onze eerste stop hebben. Hier zijn we eerder geweest en oh, wat is het daar toch mooi. Ook mede door de bevlogenheid van Sander en Kim, 2 Nederlanders die de toko daar runnen. Ik heb al een mooi blikje met fryske dumkes voor ze meegenomen. Zoveel zin om daar weer naar toe te gaan. Daar blijven we 3 nachten. We moeten natuurlijk ook eerst even bijkomen van de vliegreis en de reis met de auto ernaar toe. Nu ik dit zo schrijf krijg ik de kriebels al in mijn buik. Oh wat hebben Jan en ik er veel zin in. Straks toch nog maar even naar de Action om voor de kindertjes die we tegenkomen iets kunnen geven..... Nou mensen, ik ga jullie op de hoogte houden...Zo af en toe zullen jullie iets van mij voorbij zien komen.

Reageren
« Volgende bericht

Reacties (1)

31 mei 2015 13:28 | Door: Letty

Hallo Jan en Ineke,
Wat leuk zo n reisverslag. Natuurlijk was ik weer te laat om jullie een fijne vakantie te wensen, maar bij deze een hele fijne tijd! Zo te lezen gaat dat wel goed komen. Ik kijk uit naar je volgende verslag Ineke . Heel veel liefs,
Letty